Steak de Grande
Maso plemene Wagyu produkovaného původně v japonském Kóbe se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním, velmi intenzivní chutí a je nejdražším hovězím masem na světě. Proto je potřeba jeho úpravě věnovat zvláštní pozornost.
Postup přípravy
	Krok 1: Hovězí maso "Wagyu" nebo "Gourmet" či jiná další luxusní masa z japonského býčka naporcujeme na kostky jako na obrázku.
	Krok 2: Předehřejeme pánev. Na rozehřátou pánev naneseme dostatek sádla.
	Krok 3: Na pánvi maso děláme z každé strany 1 až 2 minuty. Maso by se mělo jen mírně zatáhnout, mělo by být raw až rare.
	Krok 4: Můžeme podávat s orestovanou zeleninou z pánve či zcela samotné.
Zveřejněno 12. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Steak de Grande
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KQW
Moje poznámka
					
				
Steak de Grande
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KQW
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 56 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 17 hodinami
						Suroviny:
						
							maso hovězí, 
						
						
							máslo
						
					
	
			
Komentáře (12)
Tez nazev receptu je jaksi bez vyznamu, lepe receno - co tim chtel basnik rici
No, jeden nikdy neví kdy nebude vědět co s tintili, že