Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
Horkovzdušná fritéza je skvělý pomocník v kuchyni a zároveň šetřič času. Přesvědčit se o tom můžete i v případě pečení těchto skvostných povidlových buchet. Příprava je snadná a pečení krátké, během chvilky tak mohou být na stole.
Suroviny pro 7 kusů
7kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 993 kJ / 1 193 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,20 g |
| Tuky | 28,33 g |
| Vláknina | 8,34 g |
| Cholesterol | 276 mg |
| Sodík | 500 mg |
| Sůl | 1,23 g |
| Sacharidy | 193,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3z9
Moje poznámka
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3z9
Nejnovější recepty
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 55 minutami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 19 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 19 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kaminky před 36 minutami
Zapečené brambory s mletým masem - jednoduché a chutné
Alicek před 1 hodinou
Houbová omáčka dle Jitky
brtna před 1 hodinou
Cookies s čokoládou
SofieA před 1 hodinou
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Sabina2006 před 2 hodinami
Zeleninový guláš s červenou čočkou
Danoouch před 3 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
nelinka62 před 4 hodinami
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 13 hodinami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 15 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 15 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
žloutek,
máslo,
droždí,
kvásek,
mléko,
sůl,
máslo,
povidla švestková,
cukr moučkový
Komentáře (26)