Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 972 kJ / 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,40 g |
Tuky | 40,30 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 527 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 20,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji na panvici asi 3 minúty restujeme nakrájané fazuľky. Podlejeme 1 lyžicou vody a zakryté 10 min na slabom plameni podusíme.
Krok 2: Zalejeme vajciami, ktoré sme rozšľahali s korením a soľou. Pomaly odkryté pečieme, kým vajcia nestuhnú.
Krok 3: Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 1. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KBz
Moje poznámka
Fazolková omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KBz
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 8 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 8 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 10 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 13 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 6 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 6 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 7 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 10 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 10 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 11 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 11 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 11 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 11 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 12 hodinami
Suroviny:
fazolky zelené,
vejce,
olej,
pepř bílý,
sůl
Komentáře (5)