Suroviny
Porce: cca 20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 561 kJ / 4 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,50 g |
| Tuky | 55,30 g |
| Vláknina | 32,40 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 6,72 g |
| Sůl | 16,75 g |
| Sacharidy | 765,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy dáme kvasnice, ohřáté mléko, cukr, smetanu, sůl, hladkou mouku. Těsto pořádně propracujeme, aby bylo vláčné.
Krok 2: Přendáme do mísy s poklopem, dáme do lednice a necháme kynout do druhého dne. Tímto způsobem těsto můžeme nechat v lednici i několik dní a postupně odebírat porci za porcí.
Zveřejněno 10. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těsto na langoše (kynutí v lednici)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G30L
Moje poznámka
Těsto na langoše (kynutí v lednici)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G30L
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 9 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 13 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 16 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 2 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 2 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 3 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 3 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 4 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 4 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 5 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 6 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 6 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 6 hodinami
Suroviny:
mléko,
smetana,
mouka hladká,
droždí,
sůl,
cukr
Komentáře (7)