Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí vinná klobása

Kromě tradičního smaženého kapra nesmí při vánoční večeři na stole chybět vinná klobása, která je lehce nakyslá po víně. Příprava domácí klobásy je sice složitější, ale odměnou vám bude její vyvážená chuť.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 190 min Doba přípravy: 180 min Doba tepelné úpravy: 10 min

190 min (180 min příprava + 10 min tepelná úprava)

3. 12. 2023 17:12

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 537 kJ / 2 996 kcal
Bílkoviny220,20 g
Tuky211,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 934 mg
Sůl1,98 g
Sacharidy14,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vše je potřeba mít podchlazené, dílo nesmí přesáhnout 12°C.

Vína samozřejmě dejte dle chuti.

Sůl použijte kuchyňskou, ne dusitanovou (pragandu), nejde o "škodlivost", ale o to, že vinná klobása je šedivá.

Všem kteří tento recept připraví, přeji, ať vám chutná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bok vepřový, přední hovězí, plec vepřová, víno bílé suché, vejce, mléko, sůl, květ muškátový, pepř mletý

TopRecepty.cz

Domácí vinná klobása

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v28mL