Domácí vinná klobása
Kromě tradičního smaženého kapra nesmí při vánoční večeři na stole chybět vinná klobása, která je lehce nakyslá po víně. Příprava domácí klobásy je sice složitější, ale odměnou vám bude její vyvážená chuť.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 12 537 kJ / 2 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,20 g |
Tuky | 211,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 934 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 14,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vše je potřeba mít podchlazené, dílo nesmí přesáhnout 12°C.
Vína samozřejmě dejte dle chuti.
Sůl použijte kuchyňskou, ne dusitanovou (pragandu), nejde o "škodlivost", ale o to, že vinná klobása je šedivá.
Všem kteří tento recept připraví, přeji, ať vám chutná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 3 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 16 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 12 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 14 minutami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 27 minutami
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 3 hodinami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 4 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 4 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 6 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 12 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Jak usmažit vinnou klobásu, aby se povedla na jedničku
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Suroviny: bok vepřový, přední hovězí, plec vepřová, víno bílé suché, vejce, mléko, sůl, květ muškátový, pepř mletý
Domácí vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28mL
0 názorů