Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 897 kJ / 4 278 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,67 g |
Tuky | 62,05 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 934 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 812,71 g |
Postup přípravy
Krok 1: Upečený korpus 2x překrojit, spodní díl potří marmeládou, krémem a dát další plát, krém, plát, boky potřít krémem a posypat kokosem, z marcipánu udělat modrý rybníček a udělat kačenky.
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybníček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpQJ
Moje poznámka
Rybníček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpQJ
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 53 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Tématické fráze:
kačenka z marcipánu,
duduš1,
dort rybníček,
kačenka z marcipánu postup,
kacenky z marcipanu,
rybník z marcipánu,
jak udelat kacenku z marcipanu,
marcipánová kačenka,
postup na kačenku z marcipánu,
dort jako rybník,
kačenka marcipán,
postup na kacenky z z marcipánu,
korpus do ctvercove formy recept,
marcipánové kačenky na dort,
www,marcipan.rajce.idnes.cz dorty,
marcipanova kacenka postup,
doma dělaný marcipán,
dort rybník,
dělaný marcipán,
kacenky z z marcipánu
Suroviny:
bílek,
cukr krupice,
žloutek,
mouka polohrubá,
voda,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
máslo,
tuk hera,
cukr,
rum,
cukr moučkový,
mléko plnotučné,
voda
Komentáře (14)
Korpus:6 bílků vyšlehat a pak přidávat 22 dkg krupice cukr,potom postupně 6 žloutků,pak ručně vmíchat 32 dkg polohubé mouky(22 dkg mouky+10 dkg ml.ořechů),6 lžíc horké vody.
Krém:1l mléka,3 van.pudinky,2 van.cukry,2 másla,1 héra.cukr dle chuti
Do mléka dáme pudinky,van.cukry a cukr a uvaříme hustý pudink,vyšleháme máslo a héru a pak přidáme vychladlý pudink a vyšleháme,nakonec dáme rum
Marcipán- 20 dkg mletý cukr,10 dkg sušené plnotučné mléko,vodu,ale opatrně,aby byl tvárný skoro mjak plastelina
Upečený korpus 2x překrojit,spodní díl potří marmeládou,krémem a dát další plát,krém,plát.