Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 396 kJ / 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,05 g |
Tuky | 12,17 g |
Vláknina | 6,67 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 103 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 36,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mozarellu dobre osušíme a prerežeme priečne na polovice.
Krok 2: Vajce rozšľaháme so soľou, paprikou a chilli.
Krok 3: Kukuričné lupienky rozdrvíme v ruke.
Krok 4: Polovice mozzarelly obalíme v mletých vločkách, vajíčku a lupienkoch.
Krok 5: Uložíme na plech vyložený pečiacim papierom alebo fóliou a vo vopred vyhriatej rúre na 200°C zapečieme, kým sa nezačne mozzarella topiť.
Krok 6: Podávame ihneď so zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 11. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ohnivá mozzarella
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyJ6
Moje poznámka
Ohnivá mozzarella
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyJ6
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 7 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 11 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 2 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 9 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 10 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 13 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 14 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 14 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 14 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 14 hodinami
Suroviny:
sýr mozzarella,
vločky ovesné,
vejce,
lupínky kukuřičné,
chilli,
paprika sušená pálivá,
sůl
Komentáře (2)