Den šlehačky
Šlehačka může mít mnoho chutí. Můžete si ji koupit už hotovou, ale více vám bude chutnat ta, kterou si připravíte sami. Víte, jak vyrobit karamelovou… Více o významném dni
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ochucenou šlehačku připravíme zatepla i za studena s použitím různých přírodních i umělých dochucovadel a aromat. Využití ochucené šlehačky je univerzální - využijeme ji k ozdobení dortů, zákusků, pohárů a palačinek.
Šlehačku většina lidí miluje, protože je chutná, sladká a zjemní každý moučník. Ochucené šlehačky jsou ještě lepší - v mnoha dezertech nahradí těžké máslové krémy a přitom se dají dochutit úplně stejně. Seznámíme vás s několika z nich.
Kalendář Celý kalendář
Šlehačka může mít mnoho chutí. Můžete si ji koupit už hotovou, ale více vám bude chutnat ta, kterou si připravíte sami. Víte, jak vyrobit karamelovou… Více o významném dni
Jsou čtyři a jsou naprosto dokonalé:
Šlehačka s mascarpone nebo s různými ztužovači bude nadýchaná a přitom pevná po delší dobu. Pokud šlehačku mícháme s ovocným pyré a bojíme se, že zřidne, použijeme tvaroh nebo pudink bez vaření, který spolu se šlehačkou důkladně vyšleháme. Šlehačku na piškotových řezech můžeme zpevnit želatinou nebo agarem.
Komentáře