Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 117 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,60 g |
Tuky | 7,39 g |
Vláknina | 13,16 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 47,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji osmažíme cibuli.
Krok 2: Přidáme hovězí maso nakrájené na kostičky 1x1x1 cm.
Krok 3: Nasypeme sladkou papriku a orestujeme.
Krok 4: Přidáme mouku, promícháme.
Krok 5: Opepříme, nastrouháme česnek, zalijeme vodou a vaříme do měkka.
Krok 6: Přidáme brambory, Masox, protlak, česnek a vaříme do měkka.
Krok 7: Zahustíme moukou. Ochutíme majoránkou.
Krok 8: Krátce povaříme.
Zveřejněno 17. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5NmR
Moje poznámka
Gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5NmR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 11 hodinami
Pečený hruškový čaj
Přidáno před 11 hodinami
Hrušková povidla se skořicí
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 12 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 34 minutami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 2 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 2 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Anche před 3 hodinami
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 4 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 5 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 5 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 10 hodinami
Suroviny:
olej,
cibule,
brambory,
maso hovězí,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
česnek,
protlak,
masox,
mouka hladká,
majoránka
Komentáře (9)
Dámy, děkuji, mizím z pískoviště
A že se Vám Ejiny recepty nelíbí? To tak klidně může být, ale když se podíváte, kolik lidí si je oblíbilo, tak jsou její recepty mnohem úspěšnější než ty Vaše. Kromě toho Vaše poznámka zavání trochu dětským sporem na pískovišti.
P.S. Gulášovku bych taky zahustila, jako to dělají v Německu, ale masox bych do ní opravdu nestrkala. Proč, když v ní je spousta jiných dobrých věcí!