Maková náplň se zakysanou smetanou na frgále a další...
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 044 kJ / 2 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,38 g |
Tuky | 119,36 g |
Vláknina | 36,88 g |
Cholesterol | 583 mg |
Sodík | 297 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 191,97 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nastrouháme najemno oloupané jablko, přidáme zakysanou smetanu, cukr a skořici. Všechny suroviny zamícháme.
Krok 2: Nakonec vmícháme mletý mák.
Krok 3: Je to náplň na 2 frgály a jestli chcete více kusů, musíte znásobit suroviny.
Zveřejněno 1. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maková náplň se zakysanou smetanou na frgále a další...
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJPJ
Moje poznámka
Maková náplň se zakysanou smetanou na frgále a další...
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJPJ
Nejnovější recepty
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 3 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 10 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 23 minutami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 2 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 4 hodinami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 4 hodinami
Jablkový zázrak
Fitulka před 5 hodinami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 6 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 6 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 7 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 8 hodinami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 8 hodinami
Suroviny:
povidla švestková,
jablko,
smetana zakysaná,
vejce,
skořice,
cukr moučkový,
rum,
škrob,
mák mletý
Komentáře (1)