Broskvovo-nektarinkový závin
Šťavnatý závin, který voní létem a chutná po slunci. Jemná náplň a křehké těsto tvoří dokonalou kombinaci, která potěší při každé příležitosti – ať už ke kávě s přáteli, nebo jen tak, když má člověk chuť na něco sladkého.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 090 kJ / 3 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,93 g |
Tuky | 117,08 g |
Vláknina | 26,38 g |
Cholesterol | 273 mg |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 475,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvovo-nektarinkový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LvW
Moje poznámka
Broskvovo-nektarinkový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LvW
Nejnovější recepty
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Škvarková pomazánka s vajíčkem a okurkou
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka z matjesů à la losos s koprem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 19 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno 6. 9. 2025 21:50:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
Frana74 před 4 hodinami
Znojemský vepřový závitek
Sahula před 4 hodinami
Kachní játra v sýrovo-česnekovém těstíčku
Sahula před 5 hodinami
Křidélka v česnekovém těstíčku
Sahula před 5 hodinami
Křidélka v pivním těstíčku s nivou
Sahula před 5 hodinami
Žampiony v sýrovo-pivním těstíčku
Sahula před 5 hodinami
Hruškové muffiny Zdeňka Pohlreicha
Meruzalka před 5 hodinami
Domácí nepečený medovník
Eva_H před 6 hodinami
Rychlé cuketové zelí
Marta262 před 6 hodinami
Kuřecí rarášky
Sahula před 7 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
sůl mořská,
tuk hera,
broskve,
nektarinky,
tvaroh jemný,
cukr moučkový,
žloutek,
šťáva citronová,
rozinky,
mandle,
tuk hera,
tuk hera,
cukr moučkový
Komentáře (52)
Mírně teplý, čerstvý štrůdl, podávat s jahodovým rozvarem! Jahody, cukr, trošku vody a citronová šťáva, povařit.
A já sem jěště brzy pro tebe přidám recept na "Exotický závin", jo!?
A dyby sem někdo na Topky přidal recept s fotkou na ten maďarský tvarohový závin (třeba ty nebo Magduška, neboi někdo další), tak mu taky složím mlsnou básničku!
servírovat, s teplým jahodovým rozvarem s troškou citronové šťávy. Měla jsem jenom mražené jahody, ale bylo to výborné. S papáním problém nebyl , už tam je jenom jedna patka ! Jahody už taky nejsou ! Plech je umytý.
Opravdu děkuji za vyzkoušení a mám velkou radost z toho jak se ti to krásně zdařilo! Fotky jsou krásné!