Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Linecký koláč s borůvkami a tvarohem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

kuchtikPatrik kuchtikPatrik

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 8

8

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme linecké těsto, které pak dáme na 20 min.do mrazáku. Poté vyválíme, ne moc tence , a dáme do dortové formy nebo do pekáčku spolu s pečícím papírem. Krok 2: Tvarohy dáme do misky, přidáme žloutek, cukr (podle chuti), rozinky, lžičku rumu a 2 lžíce vanilkového pudinku. Zamícháme.
Připravíme drobenku - dáme půl hrnku cukru, mouky a rozehřátého másla a mícháme, dokud nevznikne drobenka (jestli bude třeba přidejte buď cukr nebo mouku). Krok 3: Na těsto dáme náplň, borůvky a na konec posypeme drobenkou. Dáme péci do vyhřáté trouby na 180°C. Pečeme dokud nebude těsto upečeno dorůžova (cca 20 min.)

Zveřejněno 2. 6. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Do4y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Do4y

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

ivulinka: Děkuji a posílám pozdrav z Jeseníku:-*

Buchyna: pro začínající kuchařky recept celkem k ničemu a fotka neodpovídá receptu. Podívejte se po jiném receptu raději;-)

Chybí mi tu gramáž na linecké těsto, je to dost důležitý prvek;-(

Kombinace tvaroh s ovocem nikdy nezklame. :yes: +

Tématické fráze:
linecký koláč s tvarohem a borůvkami, linecký koláč s tvarohem a borůvky, linecky koláč s boruvkami, borůvkový linecký s tvarohem, linecký borůvkový koláč s tvarohem, linecký koláč s tvarohem, borůvkový kolač z lineckého těsta, koláč s tvarohem a boruvky, borůvkový koláč linecký stvarohem, borůvkový koláč s tvarohem, koláč z lineckého s tvarohem a boruvkami, linecký tvarohový koláč s borůvkami, koláč s borůvkami a tvarohem, koláč s tvarohem a borůvky s lineckého těsta, linecke testo s boruvkama, boruvkovy kolač z linecké těsto, linecké těsto na koláč s boruvky, linecké těsto na koláč, tvarohový linecký koláč s borůvkami, linecké řezy s tvarohem a borůvkami

Suroviny:
těsto linecké, tvaroh plnotučný, pudink vanilkový, cukr, rum, žloutek, rozinky, borůvky, máslo, mouka hrubá, cukr

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu