Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Postup přípravy
Krok 1: Maso omyjeme a prošpikujeme. Dáme do studené vody i s ostatními přísadami a necháme pomalu vařit. Vývar použijeme na polévku (proto morkové kosti).
Krok 2: Podáváme s vařeným bramborem, tatarskou omáčkou a okurkou.
Zveřejněno 10. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0JOy
Moje poznámka
Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0JOy
Nejnovější recepty
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 45 minutami
Švestkovy koláč s krémem z tvarohu a pudingu
Přidáno před 12 hodinami
Bazalková frittata
Přidáno před 17 hodinami
Nepečený makový koláč
Přidáno před 23 hodinami
Oblíbená žemlovka
Přidáno 5. 9. 2025 20:46:25
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno 5. 9. 2025 20:40:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Italská polévka z pečených paprik a rajčat
IrenaHRA před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
Janicee před 7 hodinami
Drožďová polévka
HanaHanka před 7 hodinami
Sterilovaná paprika s olejem
Bretik před 8 hodinami
Naložená ačokča Dagmar
Bretik před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
HanaS92 před 8 hodinami
Kuřecí roláda plněná vejci a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Stefi.f před 8 hodinami
Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou
vanilj před 11 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
Frant.cermak@seznam.cz před 11 hodinami
Základní Donuts - Donut maker
icecube58 před 12 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
kost hovězí morková,
slanina,
cibule,
česnek,
bobkový list,
jalovec,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl
Komentáře (3)
Autore, předesílám, že nemám vůbec nic proti hovězímu z polévky, a klidně s brambory a tatarkou.
Ale pokud bych chtěla vstoupit na web s tímto, tak bych to asi přece jen trochu "vyšperkovala". Něco jako - váleček hovězího prošpikujeme, svážeme potravinovým provázkem a vložíme do studené vody s kořením a morkovými kostmi ( i když pokud chci kvalitní vařené hovězí, tak vkládám do vroucí vody), pomalu vaříme doměkka. Necháme odpočinout, nakrájíme na plátky a podáváme. A k tomu úhledné foto.
Takhle to asi žádné obohacení webu opravdu není.