Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 251 kJ / 60 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,95 g |
Tuky | 0,60 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu omyjeme, rajčátka nakrájíme na půlky, papriku nakrájíme na kousky, stejně tak sýr. Okurku oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme na kousky.
Krok 2: Do větší mísy k zelenině a sýru přidáme sušenou bazalku, zalijeme olejem, důkladně promícháme a necháme na chladném místě alespoň hodinu (nejlépe ale přes noc) uležet.
Krok 3: Podáváme jako samostatný pokrm nebo s pečivem či jako přílohu k masovým pokrmům.
Zveřejněno 17. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevný salát s balkánským sýrem s tzatziki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZPJQ
Moje poznámka
Barevný salát s balkánským sýrem s tzatziki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZPJQ
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 5 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 9 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 9 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 3 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 5 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 5 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 7 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 7 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 7 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 7 hodinami
Suroviny:
rajče,
okurka salátová,
sýr balkánský,
paprika čerstvá červená,
sušená bazalka,
olej olivový
Komentáře (5)