Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 309 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,79 g |
Tuky | 16,76 g |
Vláknina | 22,78 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 74,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle. Přidáme papriku a po zamíchání mouku. Restujeme pár minut a zalijeme větší části vývaru. Přivedeme k varu a vsypeme nakrájené brambory na kousky a koření.
Krok 2: Po asi deseti minutách přidáme překrájené zelí a s občasným mícháním vaříme do jeho změknutí. Před koncem vaření přidáme křen a dochutíme. Nakonec zjemníme smetanou, už jen prohřejeme a můžeme podávat.
Zveřejněno 19. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá bezmasá zelňačka s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3xK
Moje poznámka
Jednoduchá bezmasá zelňačka s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3xK
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 4 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 9 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 2 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 3 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 3 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 4 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 4 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 5 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 5 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 5 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 6 hodinami
Suroviny:
zelí kysané,
brambory,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
křen strouhaný,
paprika sušená sladká,
vývar,
smetana,
sůl,
kmín celý,
pepř,
bobkový list,
koření nové koření
Komentáře (3)