Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulová polévka s tymiánem

Hodnocení receptu je 4,8 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aadulka aadulka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 482 kJ /
593 kcal
Bílkoviny19,07 g
Tuky36,46 g
Vláknina22,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy42,41 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibule si nakrájíme na kolečka nebo půl kolečka, dáme na pánev, na které jsme si rozehřáli olej. Smažíme na mírném ohni pár minut a pak dusíme dokud cibule nebude hnědá (když se lehce někde připálí, vůbec nevadí), občas promícháme. Krok 2: Až je cibule hotová přidáme česnek nakrájený na plátky a minutu smažíme. Zaprášíme moukou, promícháme a zalijeme vývarem, do kterého jsme dali bobkové listy, kuličky pepře a tymián. Krok 3: Vaříme asi 20-30 minut. Dochutíme solí a pepřem a podáváme. Jednotlivé porce pak můžeme lehce posypat sýrem.

Zveřejněno 28. 11. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ym8V

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ym8V

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Milujeme cibulačku :-K

výborná.Posypaná sýrem...super.Moc nám chutnala.Doporučuji.:yes::yes::yes:top recepty

ta je na to moc aromatická :-p ta polévka je dobrá a zaslouží si dobrý sýr ;-) stačí ho jen troška :-)

Aadulko, mě by bylo tak dobrého sýra do polévky líto, ale niva by mohla být dobrá :o).

zkus čedar nebo parmazán ;-):-8

Polévka výtečná, sýrem (eidamem z Globusu, ten nám s cibulačkou nejvíc chutná :-p) bych posypala bagetku a zapekla pod grilem nebo v troubě ;-).

Tématické fráze:
cibulová polévka, recept cibulová polévka, cibulová polévka recept, cibulačka s tymiánem, cibulačka tymian, cibulová polévka tymián, recept na cibulovou polévku, polívka cibulová polévka recept, recepty cibulová polévka, cibulova, nejlepší cibulačka s tymiánem, recept na cibulačku s tymiánem, svesktkove kolace cibulova polevka, staroceska cibulova, tymián polévka, cibulová polévka, tymián, cibulové polévka, cibulova polevka s timianem, vytecna polévka, cibulová polévka videorecepty

Suroviny:
cibule, vývar hovězí, olej olivový, česnek, bobkový list, tymián sušený, pepř, mouka hladká, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu