Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 489 kJ / 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,10 g |
Tuky | 11,55 g |
Vláknina | 20,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 336 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 42,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ledový salát s hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YzM0
Moje poznámka
Ledový salát s hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YzM0
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 22 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 22 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 23 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 23 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pórková polévka s bramborem a kroupami
poirotka před 12 minutami
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Kysané zelí do sklenic
kacaba10 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
skavera před 2 hodinami
Strouhané mrkvové řezy se špaldovou moukou
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuřecí špízy s játry
Sahula před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka s kari
Tonja před 3 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
kotatecko4@seznam.cz před 4 hodinami
Suroviny:
salát ledový,
cibulka jarní,
rajče cherry,
hořčice plnotučná,
cukr třtinový,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
Občas je hlávkového salátu až až a je potřeba sklidit vícero hlávek
No a co s ním, než ho sním
U nás se osvědčilo:
Rozebrat hlávky na jednotlivé listy, oprat v míse (lépe ve dřezu) v přebytku vody, po částech odstředit v ruční odstředivce, zlehka nacpat (to je protimluv
Jako čerstvý vydrží několik dní
Může se stát, že listové žebro na konci zahnědne, takže před použitím se odlomí (odkrojí)
No, obsah odkazu je notoricky znám i abstinentům