Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 990 kJ / 237 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,09 g |
| Tuky | 23,10 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 65 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4,10 g |
Postup přípravy
V hlubší pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo a maso zprudka z obou stran opečeme.
Podlijeme troškou vývaru, vložíme větvičky tymiánu, paprikovou pastu a dusíme doměkka. Krok 2: Před koncem přidáme cherry rajčata rozkrojená na půlky a dokončíme. K hotovým horkým kotletám přidáme baby špenát, necháme ho zavadnout, již nevaříme a omáčku zjemníme lžící studeného másla.
Zveřejněno 13. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlety s baby špenátem a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QYXq
Moje poznámka
Kotlety s baby špenátem a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QYXq
Nejnovější recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 4 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 13 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 16 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suumaa před 11 minutami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Danousek před 25 minutami
Pomazánka z vepřovky s vejcem
Vladex před 31 minutami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
jaroslavsotak1 před 40 minutami
Vaječný likér 8x jinak
KristaO před 1 hodinou
Domácí utopenci
mmmMichal před 13 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 13 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 14 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 16 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 16 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
rajče cherry,
špenát baby,
harissa,
vývar,
ghee,
máslo,
tymián čerstvý,
sůl
Komentáře (5)