Suroviny
Porce: dle strávníků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 240 kJ / 2 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 303,82 g |
| Tuky | 100,57 g |
| Vláknina | 7,48 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 813 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 20,60 g |
Postup přípravy
V hlubokém rendlíku nebo pánvičce (velikost zvolíme, aby se bůček akorát vešel) rozpálíme sádlo ve větší vrstvě a ze všech stran bůček osmažíme dozlatova. Kůže je pak krásně křupavá, do zářezů vmáčkneme prolisovaný česnek. Takto upravený bůček můžeme podávat teplý s křenem nebo hořčicí a chlebem nejlépe žitným, ale je skvělý i ke knedlíkům se zelím.
Na talíři plátky obou bůčků ještě lehce opepříme a osolíme.
Zveřejněno 11. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček dvojí chuti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x3R3
Moje poznámka
Bůček dvojí chuti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x3R3
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 43 minutami
Domácí chleba
Samjda před 58 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 5 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 12 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 14 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 14 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 14 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 14 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 15 hodinami
Tématické fráze:
maso dvoji chuti,
bůček recepty
Suroviny:
bůček,
koření nové koření,
pepř černý,
sůl,
paprika sušená sladká,
česnek,
sádlo
Komentáře (3)