Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 514 kJ / 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,80 g |
Tuky | 34,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mořský vlk s citronovým pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgYr
Moje poznámka
Mořský vlk s citronovým pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgYr
Nejnovější recepty
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 7 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 10 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno 10. 8. 2025 14:52:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Osvěžující melounové smoothie
Valis před 33 minutami
Drobenkový koláč
Popelkaa před 1 hodinou
Mrkvové šátečky od Ivety
Hanis před 1 hodinou
Oříšková bábovka
Kattyy před 2 hodinami
Květákový mozeček
mcmiruska před 2 hodinami
Karbanátky s cuketou a uzeným sýrem
Hedvika04 před 2 hodinami
Cuketovo - perníkové muffiny
Hedvika04 před 2 hodinami
Mini Pavlova
Nikijaho před 3 hodinami
Těstovinový salát
RaeRea před 4 hodinami
Mirabelkový sirup
Yvajs před 4 hodinami
Tématické fráze:
vlkous recepty,
vlkous recept,
mořský vlk recept,
vlkouš obecný recepty,
vlkouš obecný recept,
mořský vlk na másle,
mořský vlk recepty,
mořský vlk filet,
mořský vlk filet recepty,
recept na filet mořského vlka,
mořský vlk filet recept,
mořský vlk anglicky,
morsky vlk na panvi,
recept mořský vlk,
filet z mořského vlka,
vlkouš obecný recepty,
kuchynská uprava mořského vlka,
recepty na morskeho vlka,
recepty vlkouš,
mořsky sumeček recept
Suroviny:
mořský vlk,
ghee,
pepř citronový,
olej olivový,
sůl
Komentáře (4)