Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 156 kJ / 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,82 g |
Tuky | 29,82 g |
Vláknina | 1,48 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 636 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 12,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybací filet osolíme, obalíme v zmesi múky a papriky a z oboch strán na oleji osmažíme.
Krok 2: Fenykel nakrájame na tenké plátky a rozložíme na tanier.
Krok 3: Okolo neho uložíme na polovice rozrezané paradajočky a do stredu dáme na malé kocky nakrájanú papriku a na kolieska narezaný pór.
Krok 4: Celý tanier pokvapkáme olejom a osolíme.
Krok 5: Na šalát položíme rybičku a nadrobíme kozí syr.
Zveřejněno 4. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fenyklový salát s kozím sýrem a rybičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VgWB
Moje poznámka
Fenyklový salát s kozím sýrem a rybičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VgWB
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 16 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 16 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 19 minutami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 1 hodinou
Květáková polévka
ilonkakulisek před 1 hodinou
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 2 hodinami
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Petulice před 2 hodinami
Vydatná hrachovka
Fitulka před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 4 hodinami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 5 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 7 hodinami
Suroviny:
ryba,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
sůl,
olej,
fenykl,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
rajče cherry,
pórek,
sýr,
olej olivový,
sůl
Komentáře (3)