Pikantní fazole s hovězím mletým masem (moje chilli con carne)
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 135 kJ / 2 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,04 g |
Tuky | 19,98 g |
Vláknina | 104,32 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 421 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 289,80 g |
Postup přípravy
Přidáme pokrájené chilli papričky. Krok 4: Uvaříme zvlášť fazole a polovinu dáme do hrnce. Druhou polovinu rozmixujeme (na zahuštění omáčky).
Rozmixované fazole přidáme do hrnce. Krok 5: Přidáme čokoládu.
Dochutíme solí, pepřem a případně chilli.
Zveřejněno 11. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní fazole s hovězím mletým masem (moje chilli con carne)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wM6r
Moje poznámka
Pikantní fazole s hovězím mletým masem (moje chilli con carne)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wM6r
Nejnovější recepty
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 5 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 7 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 10 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka
Valis před 9 minutami
Rybí pomazánka moje
Valis před 10 minutami
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 1 hodinou
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 2 hodinami
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 2 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 4 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 5 hodinami
Vynikající pizza
bigbys před 6 hodinami
Špagety à la carbonara
Bensat před 6 hodinami
Suroviny:
maso hovězí mleté,
cibule,
rajče,
chilli paprika čerstvá,
protlak rajčatový,
voda,
fazole,
sádlo,
čokoláda na vaření,
sůl,
pepř,
chilli
Komentáře (3)