Frankfurtský kotlík

Mleté maso Doba přípravy: 30 minut 0 názorů

Mleté maso Doba přípravy: 30 minut 0 názorů

Suroviny 4 porce

mleté maso 500 g
sádlo nebo olej
párky 4 nožičky
těstoviny 200 g
sůl
pepř
sladká paprika
2 cibule
sýr na posypání
pažitka nebo petrželka na ozdobu
voda
na zjemnění máslo nebo smetana

Postup přípravy receptu

  1. V kastrůlku rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli a restujeme do zlatova. Přidáme nakrájený párek a mleté maso. Orestujeme.

  2. Přidáme sladkou mletou papriku a zalijeme vodou.

  3. Nasypeme těstoviny a vaříme, až se voda částečně vyvaří, budou vidět těstoviny a budou měkké. Mícháme, aby se to nepřipálilo. Dochutíme dle chuti. Na zjemnění můžeme dát i máslo nebo smetanu.

  4. Servírujeme s nastrouhaným sýrem.

Poznámka od kuchařky

Dobrou chuť.

Komentáře k receptu Frankfurtský kotlík

K receptu nejsou žádné komentáře.