Velikonoční nádivka - hlavička
Tradiční velikonoční nádivka je prvním jídlem po ukončení velikonočního půstu. Proto by měla být vydatná, sytá a plná uzeného masa, vajec a bylinek. Pokud nemáme formu na chlebíček, můžeme nádivku upéct i v obyčejném vyšším plechu.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 596 kJ / 3 727 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 317,29 g |
| Tuky | 150,81 g |
| Vláknina | 22,78 g |
| Cholesterol | 2,90 g |
| Sodík | 8,26 g |
| Sůl | 19,16 g |
| Sacharidy | 265,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka - hlavička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQlL
Moje poznámka
Velikonoční nádivka - hlavička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQlL
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 21 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 21 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 7 minutami
Vrstvený salát
Haname před 1 hodinou
Sýrové tyčinky
Jitinka před 2 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 5 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 5 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 5 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 6 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 6 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 6 hodinami
Mila kuličky
Marule před 7 hodinami
Suroviny:
vejce,
rohlík,
krkovice uzená,
plec vepřová,
petrželka,
majoránka,
pažitka,
pepř mletý,
kopřivy,
sůl,
česnek,
tuk
Komentáře (4)