Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční nádivka - hlavička

Pravá, tradiční velikonoční nádivka je prvním jídlem po skončení velikonočního půstu, a proto by měla být vydatná, sytá a plná uzeného masa, vajec a bylinek. Pokud nemáme formu na chlebíček, můžeme nádivku upéct i na obyčejném vyšším pečícím plechu.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min

75 min (45 min příprava + 30 min tepelná úprava)

13. 4. 2022 14:19

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 596 kJ / 3 727 kcal
Bílkoviny317,29 g
Tuky150,81 g
Vláknina22,78 g
Cholesterol 2,90 g
Sodík 8,26 g
Sůl19,16 g
Sacharidy265,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

14. 4. 2022 09:19

:-)<3:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, rohlík, krkovice uzená, plec vepřová, petrželka, majoránka, pažitka, pepř mletý, kopřivy, sůl, česnek, tuk

TopRecepty.cz

Velikonoční nádivka - hlavička

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NQlL