Velikonoční nádivka - hlavička
Pravá, tradiční velikonoční nádivka je prvním jídlem po skončení velikonočního půstu, a proto by měla být vydatná, sytá a plná uzeného masa, vajec a bylinek. Pokud nemáme formu na chlebíček, můžeme nádivku upéct i na obyčejném vyšším pečícím plechu.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 596 kJ / 3 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 317,29 g |
Tuky | 150,81 g |
Vláknina | 22,78 g |
Cholesterol | 2,90 g |
Sodík | 8,26 g |
Sůl | 19,16 g |
Sacharidy | 265,20 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 4. 2022 09:19




Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Křehký jablkový koláč s ořechy
Přidáno před 3 hodinami

Rychlé ptáčky z mletého masa
Přidáno před 6 hodinami

Vláčný koláč s fíky
Přidáno před 8 hodinami

Salát s jablky a rozinkami
Přidáno před 9 hodinami

Švestková povidla z povidláku, v troubě pečená
Přidáno před 22 hodinami

Hovězí plátky z krku na slanině a cibulích v papiňáku
Přidáno 12. 8. 2022 20:24
Právě bylo uvařeno:

Rýžový nákyp
uvařil/a Tynkak
před 2 hodinami

Bezinkový likér
uvařil/a michaela svancarova
před 2 hodinami

Voňavá houbová omáčka se žampiony
uvařil/a Petra Dvor.
před 2 hodinami

Domácí bujón
uvařil/a Petra Dvor.
před 2 hodinami

Domácí kečup od Krkovičky
uvařil/a janatka
před 3 hodinami

Kynutý se švestkami ... koláč
uvařil/a Kamila30
před 5 hodinami

Omáčka "Uncle Bens" (Zdenča)
uvařil/a IVA Zdenkova
před 5 hodinami

Lotus řez s banánem
uvařil/a vikinka09
před 6 hodinami

Vláčný koláč s fíky
uvařil/a Pikaka
před 9 hodinami

Paštika z kuřecích jater
uvařil/a Misaam
před 9 hodinami
Další recepty
Suroviny: vejce, rohlík, krkovice uzená, plec vepřová, petrželka, majoránka, pažitka, pepř mletý, kopřivy, sůl, česnek, tuk
Velikonoční nádivka - hlavička
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQlL
1 názor