Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 255 kJ / 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,50 g |
Tuky | 36,44 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 25,14 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rajčata nakrájíme na drobné kousíčky, přidáme česnek, sůl, bylinky, olivový olej a sýr.
Krok 2: Směs navršíme na nakrájenou ciabattu a v předehřáté troubě zapékáme 5-10 minut.
Zveřejněno 3. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá bruschetta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqQr
Moje poznámka
Rychlá bruschetta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqQr
Nejnovější recepty
Rizoto z vepřového plecka
Přidáno před 12 hodinami
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 18 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 19 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno 11. 10. 2025 05:06:13
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno 10. 10. 2025 20:56:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč
jana1974 před 14 minutami
Těsto na kynuté koláče - bez kynutí
Moninka9 před 1 hodinou
Bábovka s medem
Melocotonero před 1 hodinou
BBQ (barbecue) omáčka
Lasagnesesyrem před 1 hodinou
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Iris02 před 3 hodinami
Lívance bez kynutí
Houmicek před 3 hodinami
Vepřová plec po znojemsku
Vanda_A před 3 hodinami
Kelímková jogurtová buchta s drobenkou
Kajkajak před 9 hodinami
Hraběnčiny řezy
HankaVav před 12 hodinami
Chléb z kvásku
Olga077 před 14 hodinami
Tématické fráze:
zapečená bruschetta,
brucheta,
bruschetta zapecena,
bruchetta,
brushetta,
bruschetta recept,
zapecena bruscheta,
pikantní směs na bruschetty,
brusceta,
zapecená brusceta,
bruskety,
zapečená brucheta,
recept na zapečené bruschetty,
směs na bruskety,
zapečene bruschety,
zapecene bruschetta,
sýrová bruschetta,
směs na bruschety,
bruschetta,
zapečené bruschetty
Suroviny:
rajče,
česnek,
ciabatta,
bazalka čerstvá,
sýr tvrdý,
sůl,
olej olivový
Komentáře (2)