Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 101 kJ / 502 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 86,13 g | 
| Tuky | 4,11 g | 
| Vláknina | 16,34 g | 
| Cholesterol | 193 mg | 
| Sodík | 215 mg | 
| Sůl | 0,49 g | 
| Sacharidy | 27,03 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kuřecí roláda se sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xOQn
Moje poznámka
					
				
Kuřecí roláda se sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xOQn
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 23 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno 3. 11. 2025 09:00:03
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 42 minutami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 52 minutami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 2 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 2 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 2 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 12 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 14 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 15 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 16 hodinami
						Suroviny:
						
							prsa kuřecí, 
						
						
							sýr tvrdý, 
						
						
							slanina oravská, 
						
						
							rajče sterilované krájené, 
						
						
							cibule červená, 
						
						
							česnek, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (4)