Suroviny pro 1 dávka
900 ml zmrzliny
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 805 kJ / 1 149 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,80 g |
Tuky | 28,70 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 208,50 g |
Postup přípravy
Dáme do mrazáku na 6 hodin. Krok 3: Pokud budeme zmražovat v krabičce, tak ji během dne každou druhou hodinu z mrazáku vytáhneme, zmrzlinu do hloubky vidličkou narušíme, několika tahy vidličkou promícháme a povrch uhladíme. Krok 4: Před podáváním je dobré nechat zmrzlinu přibližně 10 minut při pokojové teplotě povolit. Bude se lépe nabírat.
Zveřejněno 7. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová zmrzlina s jahodami a bezinkovým sirupem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBoLo
Moje poznámka
Smetanová zmrzlina s jahodami a bezinkovým sirupem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBoLo
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 8 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 3 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 3 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 4 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 5 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 6 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 9 hodinami
Suroviny:
jahody,
bezinkový sirup,
smetana,
med
Komentáře (5)