Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 106 kJ / 264 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 8,94 g | 
| Tuky | 17,46 g | 
| Vláknina | 4,11 g | 
| Cholesterol | 30 mg | 
| Sodík | 1,56 g | 
| Sůl | 3,10 g | 
| Sacharidy | 16,60 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Thajská chilli polévka se zastřeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6OVg
Moje poznámka
					
				
Thajská chilli polévka se zastřeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6OVg
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 49 sekundami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 14 minutami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 29 minutami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 9 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 11 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 13 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 15 hodinami
						Suroviny:
						
							olej, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							pórek, 
						
						
							zázvor, 
						
						
							česnek, 
						
						
							vývar masový, 
						
						
							omáčka rybí, 
						
						
							sriracha, 
						
						
							pepř, 
						
						
							vejce, 
						
						
							cibulka, 
						
						
							koriandr
						
					
	
			
	
	
Komentáře (18)
Autorke však ďakujem za závan exotiky u nás v kuchyni, naozaj som si pochutnala. Pridávam fotku.
Doporučuji preferovat limetku před citronem, chuťově to ladí lépe.
Pokud vám zbyde kuřecí maso při vaření vývaru, tak přidáním natrhaneho masa nic nezkazíte....ale to už do toho pletu trochu ramen...
Hezký recept, hned bych si dala
Obdivuji Tvou kreativnost a odvahu pohrát si s těmito pro mě moc zvláštními chutěmi. Určitě je to moc dobré. Vypadá to krásně, od Tebe bych to moc ráda ochutnala, sama bych neměla odvahu to zkoušet protože ani nevím jak to má chutnat.
Jsi jednička!