Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolková polévka se zastřeným vejcem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 35 min

65 min (30 min příprava + 35 min tepelná úprava)

12. 6. 2022 07:35

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 259 kJ / 1 974 kcal
Bílkoviny51,21 g
Tuky126,35 g
Vláknina29,70 g
Cholesterol 372 mg
Sodík 424 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy143,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

29. 7. 2023 11:13

Merylas (moderátorka): Děkuji:-K

Merylas Merylas (moderátorka)

29. 7. 2023 11:09

Včera jsem připravovala polévku téměř stejně. Fazolky jsem použila čerstvé ze zahrádky, úplně nakonec jsem do polévky taky přidala trochu kopru, udělá dobrou chuť. Vajíčka jsem měla vařená. Dala jsem méně smetany a použila jsem 12%. Ale to už je na každém, jak si dané jídlo přizpůsobí. Mám ráda tento typ polévek. :yes:

RubyRom RubyRom

12. 6. 2022 07:53

Marie Svarcova: Moc děkuji, také ji máme moc rádi:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 6. 2022 07:48

:-)<3:yes:to je oblíbená polévka mé nejmladší dcery :yes: máš ji parádní :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: fazolky zelené, brambory, sůl, pepř, mléko, smetana 33%, máslo, mouka hladká, bujón zeleninový, cukr, ocet, kopr, vejce

TopRecepty.cz

Fazolková polévka se zastřeným vejcem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68oRN