Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 056 kJ / 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,72 g |
Tuky | 80,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 252 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 32,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vanilkový puding
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPD7
Moje poznámka
Vanilkový puding
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPD7
Nejnovější recepty
Kuřecí yakitori
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 13 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 13 hodinami
Oklahoma smashburger
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 34 minutami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 48 minutami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 49 minutami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 1 hodinou
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 5 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 5 hodinami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 5 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 12 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 17 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 18 hodinami
Tématické fráze:
vanilkový pudink,
vanilkový puding,
vanilkový puding recept,
recept na pudink,
jak se dělá puding,
vanilkovy pudink recept,
recept na puding,
puding,
puding recept,
domácí vanilkový pudink,
domácí vanilkový puding,
vanilkový puding recepty,
puding recepty,
recept vanilkový pudink,
recept na vanilkový puding,
puding vanilkovy,
recept vanilkovy puding,
recept puding,
recept na vanilkovy pudink,
jak se vaří vanilkový pudink
Suroviny:
smetana,
cukr,
lusk vanilkový,
žloutek,
škrob
Komentáře (10)
Protože vím, že je to pouze škrob + aroma, tak roky používám ten náš tradiční, nejlevnější.
Ze srandy jsem fčíl koupil násobně dražší, od jakéhosi doktora
No, chut´ově je to šumafuk (jak by kdysi napsala J.R.), ale k mému neskonalému překvapení s tím dražším se lépe pracovalo - prášek se ve studeném mléce lépe dispergoval
No, tak to máte PL velikosti malého šufánku...
*****
1 hrnek = 236,588237 mililitru, ale (nejen) v české kotlině se obvykle uvádí 250ml
No, asi milujete pudink jako cumel...