Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 954 kJ / 2 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,29 g |
| Tuky | 111,58 g |
| Vláknina | 10,18 g |
| Cholesterol | 942 mg |
| Sodík | 3,07 g |
| Sůl | 7,48 g |
| Sacharidy | 224,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rjL
Moje poznámka
Zapékané těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rjL
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 11 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 17 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 6 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 6 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 6 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 6 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 7 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 8 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 9 hodinami
Tématické fráze:
zapékané těstoviny,
zapékané těstoviny recept,
zapikane testoviny,
recept na zapekane testoviny,
recept zapékané těstoviny,
zapikany testoviny,
testoviny.cz,
testoviny se zelim,
zapékané těstoviny s vajíčkem,
těstoviny zapékané,
recepty zapékané těstoviny,
zapekane cestoviny recept,
babicovy dobroty recepty téstoviny,
zapekane testoviny recepty,
těstoviny recept,
recepty na zapékané těstoviny,
zapecene cestoviny,
těstoviny se sýrem,
zapékané těstoviny se sýrovou omáčkou,
recepty testoviny
Suroviny:
těstoviny,
uzenina,
mrkev,
hrášek mražený,
sýr tvrdý,
okurky sterilované,
vejce,
cibule šalotka,
olej,
majoránka čerstvá,
nať petrželová,
máslo,
strouhanka
Komentáře (4)