Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 829 kJ / 3 066 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,87 g |
Tuky | 103,33 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 776 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 1,43 g |
Sacharidy | 441,43 g |
Postup přípravy
Do těsta ještě přimícháme nahrubo nasekané ořechy a propláchnuté okapané zlaté rozinky. Krok 3: Těsto nalijeme do tukem vymazané chlebíčkové formy a dáme péci. Pečeme asi 50-60 minut při 180°C.
Hotový chlebíček necháme vychladnout a podáváme například s kopečkem vanilkové zmrzliny.
Zveřejněno 10. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánový chlebíček s ořechy a zlatými rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QEKG
Moje poznámka
Banánový chlebíček s ořechy a zlatými rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QEKG
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 12 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 13 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 9 minutami
Krkovička po farářsku
Olympus před 47 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Hanka7horky před 1 hodinou
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 1 hodinou
Nejlepší litý perník
Noumik před 1 hodinou
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 1 hodinou
Čínská cuketa
Ajkad před 1 hodinou
Domácí kečup
Jarin57 před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 3 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 4 hodinami
Tématické fráze:
banánový chlebíček,
banánový chlebíček s ořechy
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
cukr třtinový,
kypřící prášek do pečiva,
sůl,
pasta vanilková,
skořice,
banán,
rum,
máslo,
vejce,
mléko,
ořechy,
rozinky
Komentáře (3)