Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 829 kJ / 3 066 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,87 g |
Tuky | 103,33 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 776 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 1,43 g |
Sacharidy | 441,43 g |
Postup přípravy
Do těsta ještě přimícháme nahrubo nasekané ořechy a propláchnuté okapané zlaté rozinky. Krok 3: Těsto nalijeme do tukem vymazané chlebíčkové formy a dáme péci. Pečeme asi 50-60 minut při 180°C.
Hotový chlebíček necháme vychladnout a podáváme například s kopečkem vanilkové zmrzliny.
Zveřejněno 10. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánový chlebíček s ořechy a zlatými rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QEKG
Moje poznámka
Banánový chlebíček s ořechy a zlatými rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QEKG
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 17 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 6 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 10 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 10 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 12 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 14 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
banánový chlebíček,
banánový chlebíček s ořechy
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
cukr třtinový,
kypřící prášek do pečiva,
sůl,
pasta vanilková,
skořice,
banán,
rum,
máslo,
vejce,
mléko,
ořechy,
rozinky
Komentáře (3)