Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 290 kJ / 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,83 g |
Tuky | 23,83 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 14,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji s máslem zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme nakrájená vykostěná stehna. Orestujeme a osolíme a opepříme.
Krok 2: Přidáme nakrájený pórek a žampiony.
Krok 3: Chvilku restujeme za stálého míchání a přidáme kari, promícháme a zalijeme vývarem.
Krok 4: Pod pokličkou dusíme doměkka. Pak vlijeme smetanu a prohřejeme.
Zveřejněno 6. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso se žampiony a pórkem na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpmL5
Moje poznámka
Kuřecí maso se žampiony a pórkem na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpmL5
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
sůl,
pepř,
cibule,
olej,
máslo,
žampióny,
pórek,
koření kari,
vývar drůbeží,
smetana
Komentáře (3)