Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 211 kJ / 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,97 g |
Tuky | 9,59 g |
Vláknina | 9,39 g |
Cholesterol | 263 mg |
Sodík | 3,54 g |
Sůl | 8,73 g |
Sacharidy | 49,36 g |
Postup přípravy
Do směsi vnícháme maso a necháme nejméně 2 hodiny marinovat. Ještě lépe přes noc. Krok 3: Kuřecí kousky vyskládáme na plech vyložený pečicím papírem. Krok 4: Dáme na chvíli do trouby vyhřáté na 170 °C.
Po cca 5 minutách potřeme olejem, postupně obracíme, příp. potíráme olejem.
Pečeme do zlatava. Krok 5: Podáváme s kouskem limetky nebo citronu a posypané čerstvým koriandrem. Krok 6: Jako přílohu jsem zvolila šťouchané brambory.
Zveřejněno 12. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí tikka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYgJX
Moje poznámka
Kuřecí tikka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYgJX
Nejnovější recepty
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 55 minutami
Vepřová panenka s omáčkou s cuketou a sušenými rajčaty
Přidáno před 1 hodinou
Koprová omáčka s vejci
Přidáno před 2 hodinami
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 20 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lokše
Lilijuli před 29 minutami
Mokrý koláč s ovocem
malipi před 36 minutami
Cheesecake
Barča Holubová před 1 hodinou
Vepřové řízky v zelném těstíčku
Fijajda před 1 hodinou
Rajská s kuličkami z mletého masa
peppek před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
MonikaKa před 3 hodinami
Zelné placky se sýrem
Matea před 13 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 13 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 15 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 15 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
zázvor čerstvý,
česnek,
chilli,
kurkuma,
sůl,
jogurt bílý,
šťáva citronová,
koriandr čerstvý,
olej,
šťáva citronová,
citron
Komentáře (3)