Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli
I v létě je občas chuť na klasické sytější jídlo. Vepřové zasytí. Výpek ochucený cibuli a uzeným bůčkem snese jakoukoliv přílohu. Pro těžce pracujícího nebo sportovce se hodí bramborový knedlík. Tomu, kdo hlídá linii, postačí salát a brambory.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 623 kJ / 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,65 g |
Tuky | 33,84 g |
Vláknina | 4,87 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 524 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 8,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr8Y8
Moje poznámka
Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr8Y8
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 3 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 3 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 3 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 2 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 3 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 5 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 16 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 18 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 18 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 19 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 19 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 20 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
sádlo,
cibule,
bůček uzený,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená uzená,
vývar masový
Komentáře (9)
Hezký den a díky za parádní recept, Maruško