Rychlý závin s meruňkami nebo jiným ovocem
Mák, tvaroh a ovoce je chutná kombinace. Kdo ji ještě nezkusil, má možnost. Stačí k tomu hotové listové těsto a připravit náplň. Skvělý moučník budete podávat do hodiny na stůl. A věřte, že trochu jiný štrůdl, si vaše rodina oblíbí.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 818 kJ / 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,68 g |
| Tuky | 60,56 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 299 mg |
| Sodík | 203 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 30,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý závin s meruňkami nebo jiným ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68lg
Moje poznámka
Rychlý závin s meruňkami nebo jiným ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68lg
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 12 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 16 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na houbách
Darina před 8 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 1 hodinou
Kuřecí čína
mcmiruska před 1 hodinou
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 1 hodinou
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 2 hodinami
Tvarohové lívance
boomgo před 2 hodinami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 4 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 13 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 16 hodinami
Suroviny:
těsto listové,
tvaroh,
mák,
cukr vanilkový,
vejce,
meruňky,
oříšky
Komentáře (10)
Nádivka šiml se u nás vždy dělala z mletého máku povařeném v mléce(podle mojí babičky)možná je to nějaká rychlovla bez vaření.
A opět dokonale popsaný postup ( cca 4cm ap.) přesně pro takové nešiky jako já a já Ti moc děkuji ,Maruško