Pórkový krém s rohlíkovými krutony
Hutná a výživná pórková polévka zahuštěná bramborem a doplněná opečenými rohlíkovými krutony zcela jistě uspokojí i velkého jedlíka. Její příprava je jednoduchá a zvládne ji i naprostý začátečník.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 991 kJ / 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,57 g |
Tuky | 48,81 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 93 mg |
Sodík | 237 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 90,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkový krém s rohlíkovými krutony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68Yy
Moje poznámka
Pórkový krém s rohlíkovými krutony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68Yy
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 10 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 11 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 15 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno 7. 10. 2025 21:36:25
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 4 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 6 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 9 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 11 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 11 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 12 hodinami
Suroviny:
pórek,
brambory,
cibule,
olej,
máslo,
vývar masový,
smetana na vaření,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)