Jednoduché placičky z červené čočky
Potřebujete zařadit do jídelníčku bezmasý den a přitom si pochutnat? Zkuste smažené placičky z červene čočky. Z nutričně hodnotné luštěniny, vody a trochy koření vytvoříte osmažením dozlatova skvělý pokrm.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 743 kJ / 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,33 g |
Tuky | 3,83 g |
Vláknina | 48,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 136,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduché placičky z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xzZ2
Moje poznámka
Jednoduché placičky z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xzZ2
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno 13. 8. 2025 13:27:02
Hruškové tiramisu
Přidáno 13. 8. 2025 11:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 19 minutami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 49 minutami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 51 minutami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 2 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 4 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 4 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 5 hodinami
Polévka z kadeřávku a mrkve
janickajan před 5 hodinami
Linecký rybízový koláč pod sněhem
Milaxxx před 5 hodinami
Loštický řízek
Slavista62 před 6 hodinami
Suroviny:
čočka červená,
voda,
česnek sušený,
sůl,
bylinky,
olej,
smetana zakysaná,
zelenina čerstvá
Komentáře (13)
Řecké zelí
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0já ji taky jinak nenamáčím, ale tady se už nevaří, rozmixuje se syrová a potom se osmaží. Recept mám z internetu, je jich tam víc a všude se při této úpravě čočka namáčí, asi to má smysl aby se lépe rozmixovala.
přiznávám, že jsem nevěděla, co od toho můžu čekat, ale byla jsem velice mile překvapená