Jednoduché placičky z červené čočky
Potřebujete zařadit do jídelníčku bezmasý den a přitom si pochutnat? Zkuste smažené placičky z červene čočky. Z nutričně hodnotné luštěniny, vody a trochy koření vytvoříte osmažením dozlatova skvělý pokrm.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 743 kJ / 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,33 g |
Tuky | 3,83 g |
Vláknina | 48,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 136,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduché placičky z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xzZ2
Moje poznámka
Jednoduché placičky z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xzZ2
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 5 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 9 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 13 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 4 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 7 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 9 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 9 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 10 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 10 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 11 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Suroviny:
čočka červená,
voda,
česnek sušený,
sůl,
bylinky,
olej,
smetana zakysaná,
zelenina čerstvá
Komentáře (11)
Řecké zelí
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0já ji taky jinak nenamáčím, ale tady se už nevaří, rozmixuje se syrová a potom se osmaží. Recept mám z internetu, je jich tam víc a všude se při této úpravě čočka namáčí, asi to má smysl aby se lépe rozmixovala.
přiznávám, že jsem nevěděla, co od toho můžu čekat, ale byla jsem velice mile překvapená