Uzbecké lepjošky - housky
Poznejte chuť Střední Asie s těmito uzbeckými lepjošky, tradičními houskami, které přinášejí dokonalou kombinaci měkkosti a lehkosti. Ochutnejte pečivo, která vám přiblíží speciality uzbecké kuchyně.
Suroviny pro 1 dávka
1 velká lepjoška, 10 houstiček
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 162 kJ / 2 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,24 g |
Tuky | 87,11 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 478 mg |
Sodík | 6,61 g |
Sůl | 16,46 g |
Sacharidy | 384,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzbecké lepjošky - housky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjxR
Moje poznámka
Uzbecké lepjošky - housky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjxR
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
prochajdam před 3 minutami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
Chlebajez před 33 minutami
Pórková polévka s vejci, bramborami a lahůdkovým droždím
brtna před 56 minutami
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 2 hodinami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 2 hodinami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 6 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 13 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 15 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
uzbecké rohlíky,
uzbecke pecivo,
uzbecké recepty
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
máslo,
droždí,
cukr,
sůl,
vejce
Komentáře (4)