Uzbecký pilař

jolana1 Kuchařka: jolana1

Vepřové maso 5 názorů

Suroviny

1 krabice zmrazeného leča
2 cibule
5 vařených brambor
1 hrst podušené rýže
1/2 kg bůčku
1 lžíce sádla
50 g ztuženého tuku
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Lečo rozmrazíme, brambory a cibuli nakrájíme na kolečka.

  2. Maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme a opečeme je na sádle.

  3. Šťávu z masa zalijeme vodou a povaříme.

  4. Do dušené rýže přidáme petrželku, červenou papriku a promícháme.

  5. Pekáč vymažeme tukem. Polovinu nakrájených brambor do něj vložíme.

  6. Navrstvíme směs leča a cibule.

  7. Na směs dáme všechnu rýži a opečené maso.

  8. Pak znovu směs zeleniny a navrch brambory. Vše zalijeme šťávou z masa a dáme péci.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Uzbecký pilař

  • jada jada(neregistrovaná)

    Může to být dobré,ale já čekala jídlo které opravdu pochází z uzbekystánu.A Uzbeci jsou muslimové a vepřové jaksi nejedí:-)

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Zdeničko00, já si toho leča všimla až posléze, takže v pohodě;-)

    Odpovědět

  • zdenicka00 zdenicka00

    Bibinko,lečo je přece paprika a rajče:-8

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Taky bych řekla a chyběla by tam ještě nějaká zelenina(paprika,rajče..):-O

    Odpovědět

  • maris maris

    Asi mám být pilav, ne ?:-//

    Odpovědět

Tématické fráze: kuřecí pilav pilav vepřový pilav pilav recept pilař brambory pilařovi brambory vepřový pilav recept brambory jolana ryze leco brambory recept recepty pro titanový pekáč brambory pilař titanový pekáč ballarini vepřový pilar zadělávaná kapusta kuřecí pilar duseny pilav plněná samsa uybecka jidla pilav s brambory pilař jídlo

Zapomněl/a jsem heslo