Filety z aljašské tresky na másle
Připravit chutně tresku není vůbec těžké. Vhodně ji okořeňte a nechte chvilku odležet. Pak ji osmažte na kvalitním oleji spolu s kouskem másla. Z obyčejné ryby bude lahůdka. Podávejte nejlépe s bramborem.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 852 kJ / 682 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,46 g |
| Tuky | 75,30 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 166 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filety z aljašské tresky na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDrgV
Moje poznámka
Filety z aljašské tresky na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDrgV
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 4 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 7 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 16 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 29 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 32 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 37 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 hodinou
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 1 hodinou
BeBe střecha
jahodp před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 1 hodinou
Suroviny:
treska aljašská,
máslo,
olej,
cibule lahůdková
Komentáře (10)
Chtěla jsem původně dát jen fotku k nějakému receptu,které tady jsou.Ale stejný recept jsem nenašla a tak jsem tento pro oživění chutné ryby přidala
Hvězdičky letí.