Sýrovo-bylinkové tyčky se smetanovým dipem
Bylinkové tyčky jsou větší a silnější, nevypékáme je zcela do křupava. Upečené tyčky jsou nadýchané, lákavě voní použitými bylinkami a sýrem, a když je podáte s ochuceným smetanovým dipem, zmizí ze stolu během krátké chvilky.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 899 kJ / 2 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,55 g |
Tuky | 62,80 g |
Vláknina | 32,24 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 638 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 408,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrovo-bylinkové tyčky se smetanovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yRjY
Moje poznámka
Sýrovo-bylinkové tyčky se smetanovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yRjY
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 22 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 22 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 23 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pórková polévka s bramborem a kroupami
poirotka před 5 minutami
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Kysané zelí do sklenic
kacaba10 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
skavera před 2 hodinami
Strouhané mrkvové řezy se špaldovou moukou
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuřecí špízy s játry
Sahula před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka s kari
Tonja před 3 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
kotatecko4@seznam.cz před 3 hodinami
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
sýr chedar,
droždí čerstvé,
sádlo,
sůl,
cukr,
pepř mletý,
česnek,
pažitka,
voda,
smetana zakysaná,
sůl,
česnek
Komentáře (3)