Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
Receptů na utopence je nepřeberně, ale tenhle je opravdu jen pro silné jedince. I když milujete pálivá jídla, množství octa a pálivých paprik si upravte s ohledem na to, že zráním ve sklenici se chuť ještě zintenzivní.
Suroviny pro 5 porcí
1 porce = jeden špekáček
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 308 kJ / 1 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,13 g |
Tuky | 101,57 g |
Vláknina | 15,30 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 4,15 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 65,80 g |
Postup přípravy
Utopenci a další naložené dobroty. Co všechno můžeme naložit?
Zveřejněno 7. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PXD1
Moje poznámka
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PXD1
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 6 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 9 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 13 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 3 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 5 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 5 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 6 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 6 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 7 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 8 hodinami
Suroviny:
špekáček,
cibule,
paprika čerstvá červená,
ocet,
koření nové koření,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
chilli paprika čerstvá,
sůl
Komentáře (5)