Marinovaná vepřová plec pečená v troubě
Klíčem k dobře připravenému vepřovému masu je delší doba marinování a dobře okořeněná marináda, která zaručí že maso získá skvělou chuť a bude krásně křehké a šťavnaté. Můžete jej podávat se šťouchaným bramborem nebo lehkým zeleninovým salátem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 218 kJ / 769 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,43 g |
| Tuky | 54,01 g |
| Vláknina | 11,44 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,38 g |
| Sůl | 3,75 g |
| Sacharidy | 62,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná vepřová plec pečená v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY7ql
Moje poznámka
Marinovaná vepřová plec pečená v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY7ql
Nejnovější recepty
Husí stehna s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Čočková polévka s nočky a párkem
Přidáno před 2 hodinami
Fazolová polévka podle tatínka
Přidáno před 4 hodinami
Bavorský guláš
Přidáno před 4 hodinami
Cibulačka se sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Kroupy se zelím, rajčaty a olivami po italsku
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Štika s anglickou slaninou a cibulí
clovek1 před 29 minutami
Marináda na kuřecí maso
Fitulka před 40 minutami
Bramborovo-tvarohové placky bez mouky
Fitulka před 44 minutami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
Bigharvik před 52 minutami
Babiččina pečená husa
Aleirbag před 56 minutami
Rychlo utopence z gothaje
kamilsenk před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Annamariev před 1 hodinou
Bramborové šišky
JanaPav před 2 hodinami
Šátečky z mrkvového těsta
Matulova před 2 hodinami
Petina žemlovka
Janicee před 2 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
olej,
hořčice plnotučná,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
med,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
zázvor sušený,
cibule,
tymián,
rozmarýn,
sůl
Komentáře (6)