Vepřová plec marinovaná a pečená v podmáslí

mika59 Kuchařka: mika59

Vepřové maso 2 názory

Suroviny

600 g vepřové plece
400 ml podmáslí
4-5 stroužků česneku
plná lžíce hořčice
lžička kurkumy
lžička hnědého cukru
lžička mleté papriky
chilli podle chuti
sůl
pepř
mletý kmín
Dále:
hrst sušené cibule
kousek sádla
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky, česnek prolisujeme. Smícháme maso, česnek, podmáslí a všechny zbývající suroviny.

  2. Maso do ochuceného podmáslí naložíme na jeden až dva dny. Občas promícháme, maso by mělo být potopené.

  3. Před pečením maso hodinu předem vytáhneme z lednice. Nahoru nasypeme cibuli, přidáme kousek sádla a trochu podlijeme vodou.

  4. Pečeme přikryté pozvolna na 170 st., do měkka. Podáváme s rýži, těstovinami nebo vařeným bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 172 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová plec marinovaná a pečená v podmáslí

  • init init(neregistrovaný)

    dodržela jsem přesně recept. Podmáslí se však v troubě srazilo. Chuťově nebylo až tak špatné, ale omáčka vypadala děsně. Už bych nedělala.

    Odpovědět

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

    <3Moc pekny recept:-K:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: vepřová plec vepřové plecko recepty maso nalozene v podmasli vepřové maso v pomáslí recepty z vepřové plece vepřová plec recepty vepřové plecko pečené recepty pečená vepřová plec naložena pecená vepřová plec vepřová plec recept pečené vepřové plecko vepřová plec pecena vepřové plecko marinované vepřové maso v podmáslí naložené maso v podmáslí podmáslí a maso naložené maso v podmáslí naložena veprova plec v soli naložená plec

Zapomněl/a jsem heslo