Podmáslovo-dýňové lívance
Pokud máte chuť na sladkou snídani či svačinku, jsou tyto lívance ideální volba. Voňavé, zajímavě kořeněné a nadýchané lívance můžete před podáváním namočit do rozpuštěného másla a obalit v třtinovém cukru.
Suroviny pro 27 kusů
25-30 kusů, podle velikosti
27kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 026 kJ / 2 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,93 g |
Tuky | 42,06 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 5,43 g |
Sůl | 5,01 g |
Sacharidy | 468,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslovo-dýňové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Ogk
Moje poznámka
Podmáslovo-dýňové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Ogk
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 12 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 14 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 20 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 20 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno 21. 5. 2025 06:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové muffiny
Petra.21 před 32 minutami
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 8 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 10 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 11 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 13 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 13 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 14 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 14 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 14 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 14 hodinami
Suroviny:
podmáslí,
pyré dýňové,
vejce,
olej,
mouka hladká,
cukr třtinový,
kypřící prášek,
soda jedlá,
skořice mletá,
zázvor mletý,
sůl,
máslo,
cukr třtinový,
olej
Komentáře (4)