Pečená zelenina s krutonky a falešným „balkánským sýrem”
Připravte k lehké večeři sezónní zeleninu s „fake” balkánským sýrem a dozlatova vypečenými krutonky. Křupavé kousky pečiva natáhnou chuť a vůni zeleniny i kvalitního oleje. Můžete zpracovat zbytky zeleniny a přitom vykouzlit chutný pokrm.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 485 kJ / 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,33 g |
Tuky | 2,98 g |
Vláknina | 32,95 g |
Cholesterol | 11 mg |
Sodík | 15,33 g |
Sůl | 38,00 g |
Sacharidy | 75,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená zelenina s krutonky a falešným „balkánským sýrem”
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Ppv
Moje poznámka
Pečená zelenina s krutonky a falešným „balkánským sýrem”
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Ppv
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 10 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litý perník
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 2 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 2 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 2 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 3 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 4 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 4 hodinami
Suroviny:
tvaroh na strouhání,
voda,
sůl,
celer,
mrkev,
řepa červená,
brambory,
lusky fazolové,
cuketa,
rajče cherry,
paprika,
cibule,
česnek,
houska,
olej,
ratatouille,
pepř
Komentáře (4)