Kuřecí prso, lišky a volské oko (vhodné pro diabetiky)
Rychlý a chutný recept na testovaná kuřecí prsa na špeku s tymiánem a liškami, je vhodný pro diabetiky, ale pochutná si celá rodina. Přílohu si můžete zvolit dle oblíbenosti. Servíruje se zeleninou a volským okem.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 349 kJ / 562 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,83 g |
| Tuky | 38,91 g |
| Vláknina | 10,70 g |
| Cholesterol | 332 mg |
| Sodík | 658 mg |
| Sůl | 1,54 g |
| Sacharidy | 8,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prso, lišky a volské oko (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEMPA
Moje poznámka
Kuřecí prso, lišky a volské oko (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEMPA
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 2 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 4 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 4 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 5 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 5 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 6 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 6 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 6 hodinami
Suroviny:
maso,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
špek,
cibule,
olej olivový extra virgin,
houby lišky,
vejce
Komentáře (4)