Vrstvená jablková buchta
Snad nejčastěji použitým druhem ovoce k pečení u nás jsou jablka. Moučníkům totiž dodají dokonalou chuť, vůni a šťavnatost. Nejinak je tomu i v případě této snadné buchty, kdy do těsta zamícháme plátky jablek a upečeme.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 198 kJ / 1 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,50 g |
Tuky | 8,92 g |
Vláknina | 27,60 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 310,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vrstvená jablková buchta
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5O9
Moje poznámka
Vrstvená jablková buchta
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5O9
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 12 minutami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 24 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 59 minutami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 2 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 2 hodinami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 3 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 3 hodinami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Suroviny:
jablko,
vejce,
mouka hladká,
cukr,
mléko,
kypřící prášek do pečiva,
cukr moučkový
Komentáře (3)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0